Saturday, February 5, 2011

Nak Yang Ini Lahhh Sygs !

ASSALAMUALAIKUM !

Hello bloggers and of course my lovely readers ! Huhuu . Kali ni tak mohh cerita banyak . I nak tayang gambar ajeee buleeeyy , tak boleh takpe . I dulik la sangat kann . Still nak tunjuk gakk . Errr . So kalau dah tengok , bak datang bagi present kat I . HAHHAHAHAHAAA (ketawa setan) Uhmm , actually I tengah belek-belek Nike Online Shop tadikkk then terjumpa ni haaaa . Cantik sangat . Fabereto lahhh sygs ! SUMPAHH dhoo cantik ! SUPERRBB DUPERRBBB GORGEOUSSSS ! 

Absolutely I suke yg this one sebab kalerr ye purple ennnn . 

This one lakk nmpak cam vintage gitu . Ada gold blinking kannn . Huhuu

Ni nye sumpah same macam Vans I but yang tuhh bukan heels la dear -.-"

Oh GOSHH ! Neyh SUPERBB ! nmpak meriah garang jepp . Hahaha

sumpahh memang cantek kaannn . Ni pun same cantek ade cartoon . POPEYE !

Banyak lagikkk heels lain , tapi macam terlalu banyak lakk kalau nak letak semua kat sini . So I letak yang mane fabereto I jepp . Hahahaa . Dah pilih lom mana satu nak belikan untuk I ? Hahahaha . For now , I tak tahu lahh ada ke tidakk heels cemginih kat Malaysia . But kalau ada , I'll order it first . Huhuu . Ermm , kot kot kalau u all ada yang tahu bout this heels , inform me k . Nak jugakkk ada lahhhh . NAK SANGAT ! 

p/s : sygs , I nak yg purple tuh bolehhh -.-" damn love that heels la dear ! Tapi kalau u tanak bagi pun takpe , kita kan dah takde pape :(  **kalau lahhh dia baca kannnn .

kiddozoey 

Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


2 comments:

Nurshafiqa Ahmad said...

shit man!!! i nak yg merah !!!

darla carolina said...

sohh am belikan utk u ! HAHAHA btw , u bg I yg purple aww . :PP