Thursday, November 29, 2012

ANNOUNCEMENT || Whoopers 1st Anniversary Project


[STICKY POST | CLICK OLDER POST TO VIEW THE LATEST ENTRY]
ASSALAMUALAIKUM !
Annyeong haseyo.
Hello my dearest Whoopers Family.

[ATTENTION]
THIS POST IS EXCLUSIVE FOR WHOOPERS FAMILY
Entry ini adalah khas untuk Whoopers yang tercinta sekalian. Rasanya semua dah sedia maklum dengan 29 November ni. Ke still ada yang tak tahu lagi? Okay kalau tak tahu tu, sila ambil tahu. This Nov 29 is our 1st anniversary. So ada beberapa plan yang dicurahkan oleh para-para Whoopers sempena meraikan tahun pertama Whoopers bersama. Okay, I know that most of us dah kenal each other lebih daripada setahun tapi kalau as a Whoopers tu officially baru nak masuk setahun kan.
So macam-macam idea yang diberikan oleh anda anda anda semua. Ada yang ajak webcam ramai-ramai, ada yang suruh buat contest, ada yang nak buat minta maaf beramai-ramai. Macam-macam lagi la. Bab bagi idea mengarut merepek meraban ni memang serah kat Whoopers. Kan kan kan kan *ketawa gedik*
Buat masa ni dua projek utama memang dah ditetapkan. Yang first untuk twitter project. Rasanya ramai yang dah tahu. Kita akan trending hashtag #Whoopers1stAnniversary pada 29 Nov ni. Tepat jam 12 malam. Macam biasa la trending pukul 12. Nak buat pukul 11 kita ni bukan kat Korea sana tu. Naik trending atau tak, itu tak penting. Yang penting usaha kita. 
Dan yang kedua pula, projek untuk blogger. Of course la masing-masing ada blog kan. Sebab kita ni memang blogger. Itu yang paling utama. Tak ada blog, kita pun tak ada makna jadi Whoopers. Yang ni diwajibkan untuk semua ahli. WAJIB WAJIB WAJIB! Bukan susah pun, post entry untuk satu segmen je.
Macam mana nak buat entry tu? Okay firstly, upload gambar kat atas tu sebagai main picture untuk entry then letak tittle SEGMEN WHOOPERS 1ST ANNIVERSARY. Tak kisahlah nak letak huruf besar ke kecil ke asalkan tajuknya yang tu. Nak letak titik bertindih ke sempang ke tak kisah la. Rasanya kalau terangkan benda ni kat korang dalam bentuk point lagi mudah kot.
  1. Buat satu entry bertajuk SEGMEN WHOOPERS 1ST ANNIVERSARY 
  2. Upload gambar banner dan letakkannya sebagai gambar utama.
  3. Buat satu cerita ringkas mengenai saat-saat anda bersama Whoopers Family
  4. Nyatakan waktu anda mula-mula menyertai Whoopers dan pandangan pertama anda mengenai Whoopers.
  5. Letakkan nama bias dan juga madu-madu anda jika ada.
  6. Senaraikan 5 Whoopers yang rapat dengan anda dan nyatakan sebab-sebabnya.
  7. Upload apa sahaja gambar kenangan mengenai anda dan juga Whoopers.
  8. Bebel apa saja yang anda mahu tentang Whoopers sepanjang setahun anda bersama.
  9. Sertakan sebuah lagu ataupun music video yang membawa erti Whoopers bagi diri anda.
  10. Publish entry anda dan comment link entry anda pada entry ini.
Itu saja cara nak join. Mudah kan kan kan. Ianya terbuka kepada semua warga Whoopers Family tidak kira sama ada anda kurang aktif ataupun terlebih aktif. Tiada sebab untuk menyatakan tidak aktif sebagai alasan. Tempoh untuk segmen ini adalah bermula daripada 24 November sehinggalah 4 Disember. Kepada Whoopers, sila sampaikan pesanan ini kepada Whoopers yang lain ya. Semoga projek ini berjalan dengan lancar. Sekian harap maklum, terima kasih. Pesanan penuh kasih sayang, Founder.
Till then ByeBye

Jom layan lagu sexxxaaayy ni sebelum pangkah tab
kiddozoey


Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


45 comments:

babydinojjong said...

http://kimjonghyun90.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Qila said...

http://mymilk-tea.blogspot.com/2012/11/whoopers-first-anniversary.html

atiera thaza said...

http://princess96diary.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Hafiz Zulkafly said...

http://hafizzulkafly.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Sarah said...

http://bbdaevin.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Sarah said...

http://bbdaevin.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

arina syahirah said...

http://arinagurlz.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Aida Maisarah said...

http://storymyaq.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

℘ofia ღ said...

http://kookiemunk.blogspot.com/2012/11/segmen-whooper-1st-anniversary.html

Minhohyuks said...

http://eunhaemierasweet.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Minhohyuks said...

http://eunhaemierasweet.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Hanis Syafiqah said...

http://syafiqahhs.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Hanis Syafiqah said...

http://syafiqahhs.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

seungriwaifu said...

http://sseungri.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Zafyra Iskandar said...

http://sweetscupcake.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Wenn Xian; said...

http://jyxvm.blogspot.com/

Naaaaafa said...

UNNIE DARLAAAA :D
http://behindmysoom.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

yyayya said...

http://hwayyayabi.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

zeekay chii :) said...

12.01 MIN http://zeekaychinen.blogspot.com/

baru nak buat pukul 12.00 tpt x dpt ;__;

zeekay chii :) said...

http://zeekaychinen.blogspot.com/

happy annivesary whoopers

Muhammad Qayyum said...

http://karyuum.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html - Buat last minute ;_;

N.J said...

http://akubudakbiology.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Wana said...

http://wanaseoby.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Adira Jamal said...

lol lambat
http://saekki.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1sr-anniversary.html

Iyoon said...

http://paranoidsideofme.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html HAHAHAHA baru je siapkan sambil dengar whoopers memekak kat skype lolol

'aiEyN said...

http://best-absolute-perfect.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

akhirnya siap jugak eden punye entry . lol

Nurd Cullen' said...

http://nenekshinchan.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

allysponti said...

http://allysponti25.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html DAHH SIAPPPP ^^

Awanis Muridan said...

http://who-awanis.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Na'na said...

http://pastlesrainbow.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary_29.html

Abby said...

http://undercrownydiary.blogspot.com/2012/11/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Yoon Alia said...

http://iamarchitecturegirl.blogspot.com/

Lovely Carrot said...

http://love-ly-carrot.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

xpect said...

[http://aintni.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html] sorry lambat cookie T.T

Ain said...

Sorry lambat cookie T.T [http://aintni.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html]

joe. said...

sorry for the late unnie o3o

http://freakingfakestory.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

YIA. said...

Sorry unnie yia lambat :) http://emunknown.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

DhilahWoohyunnie said...

Sorry unnie , dhillah lambat ;______; sobs [http://dhilah-official.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html]

Nadira said...

http://thesweetvanilla.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

:Seungholic: said...

Unnie ;_; Sorry lambat. http://alyaaraisyazarai.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

daxtechik said...

dah siap dan sorry lambat ! nah : http://eiyastories.blogspot.com/2012/12/whoopers-1st-anniversary-tabur-bunga.html

daxtechik said...

dah siap dah unnie ! sory lmbt ! http://eiyastories.blogspot.com/2012/12/whoopers-1st-anniversary-tabur-bunga.html

Adelina Amin said...

Sorry late T_______T

http://budakkecikhappy.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Atique said...

Maaf lambat unnie ! Nahh ~
http://atique159.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

Adriana Ricky and Sungjong said...

http://adrianafarhana.blogspot.com/2012/12/segmen-whoopers-1st-anniversary.html

terimalah cinta saya unnie. mianhae unnie lambat hehehehehe