Tuesday, December 28, 2010

STALKER stand for sweet-talks-giler

ASSALAMUALAIKUM !

jawab jawab . tak jawab dosa u . hehe . firstly , terima kasih kerana meng-klik mouse anda utk menyinggah ke ruangan i yang tak seberapa ni . urmm , hari ni i just nak meluahkan sikit la pasal jenis org ni . but its more to spesies lelaki lah . so , baca je ahh apa yang i jerit" kat sini ye .

u all semua mesti ada FACEBOOK kan (upps , ter caps lock plaq fesbuk tuh) haha . kalau takde sumpah i potong jari sekarang juga . so kalau ada mesti u akan faham (maybe) dengan apa yang i nak story moryy ni . u all perasan tak IM chat yang dekat facebook u all toooo . haa , yelahh kenapa nan chat tuh kan . cuba u all tgok berapa ramai yang online sekarang ni . tgok laa cepat , go go . haha . whatt ? 100+++ ? woowww ! mesti friends u over than 800 ryte . hehe . 

tapi , sure ke u kenal semua yang online tu ? haha , ofc not kan . same goes with me . ehmm , maybe 50% from that jepp yg i kenal .  tapi ape masalahnye dengan bende tuh semua ? errr , ada ahh masalahnye . bg i lah , tataw lah bg u tuh mslh ke tidak kan . 

masalah nye bila tengah sibuk i dok maen poker game segala bagai kat facebook uh , muncul pula chat dr some guy secara tiba" (kenal pon takkk la) makk haihhh , tekejut la jugak . kalau yang setakat "hi tgh buat apa" tu i tak kesah la kan (walaupun i rase tu soalan bodoh sbb terang" i tgh onl) tapi bile dah ade yang mule ber 18SX tuhhhh . perghhh . memang la menyirap kann .

tulahh . lelaki ni mmg gatal ++ miang (tak semua kot) tp jgn la na tunjuk sangat . naek fed up gak dgn STALKER (sweet-talks-gilerrr) macam ni kan . bukanlah nak cakap i ni jenis tak open . memanglah open-minded but that's not mean i'm so that cheap . dah kau tuh IM aq sakap cemgini "seks itu indah la" "nak minx pant*t bole" "dah pernah maen ke?" segala bagai soalan cepumas apa semua . adoi . beragak jugalah ann i na reply dherrr .

bagi girls , i confirm mmg ada kan STALKER mcm ni yang pervert sangat IM u all kan . pastu bila kita tak reply chat , cakap kite sombong lah apalah itulah inilah . and that part i hate the most . ehh , sukehati aq ahh nak reply ke tidak yang kaw kecoh pehall dherr . hahaha . actually i bukan nak mengutuk lelaki . bukan semua lelaki macam tu . tapi ianya wujud . and i yakin gila ada yang setuju dengan i . 

hahaha . guys yg tengah baca entry ni kalau terasa i nak say sorry lah but i just telling the truth . hehe . tapi  kan , ada ke perempuan yang kesepian plus kegersangan yang sibuk chat korang kat IM tu tiba" cakap macam yang i mention tuh ? takde kan . of course lah . sebab kitorang tak macam u all . and i hate STALKER . haha . bye darling .  see u next entry . muahh :) 

kiddozoey

Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


3 comments:

jard said...

hahaha....sial budul 'makhlok' tuh an....ko layan jerrr.....wahhhhhhh.......

jard said...

dpt skandel nmpak.....hahaha......

darla torres said...

hahaha . mne de skandal . aq cume lyn yg still bole dilayan jepp . ecehh . da pndai komen seyhh skunk :P