Sunday, January 30, 2011

Falling In Love Again | Nazim Othman Aww Awww

ASSALAMUALAIKUM !

Hello viewers my lovely readers ! Hari ni 2 kali I update blog I . Hahaha , gatal sangat jari ni nak bagi tahu something kat u all . Wanna know something ? Hahaha . Seriously I'm falling in love . AGAIN ? Yeaaa , AGAIN ! I do falling in love with Nazim Othman . Kekacakan dia yang terlampau tuh buat I rasa berdebar-debar u ! Sumpah I tak boleh bersuara lepas dengar suara dia . Cehhhh . Hahahha . Siapa pulakk lahh Nazim Othman ni ? Hahahaha . Dialah BOYFRIEND baru I . Errr . actually bukan pun . Nazim Othman yang memang superbb kacak ni dah berjaya tambat hati I since dia selalu memunculkan diri dia depan mata I . Huhuuu . Nak tahu siapa Nazim Othman yang dimaksudkan ? Jeng jenggg jenggg .

Seriously memang super duper hensem kannnnn . Resah gelisah pulakkk I tengok muka dia yang tampan mampan neyh la . Haihh -.-" 

Whoaaa , yang ni pun hensem . -.-" mati tak bernafas I cam ni lahh . HAHAHAHHAHH . Zurliana ! Sumpah kau dah angau ! Yeaa , it is babe . Hahahaa .


Huhhh . Segak nahhh anak melayu chekkk pakai baju melayu . Hahaha . Perghhh , gilakk ahhh my sygs pakai baju melayu kaler fabereto I tuhh . Huhuhuu .

Nanti kita makan Nando's togetha-getha k darls . Hahaha . Muke ye nak aww aww tuh pehal lahh kann . 

Huhhh . Gilakkk ahh . Sumpah lahh u pakai apa outfit pun still maintain HENSEM the very much muchiee taw  . Hahahha . Camne ahh I leyh falling in love ngan u nih ekkk . Adoi . Bana ohh Bana . So , perhatian ye kepada semua para penggedikkkkkkssss di luar sana ! -.-" jangan cuba menggedikss nan boyfriends I okeyy . Nazim Othman I yang punya ! HAHAHAHHAHAA . Tamak adalah perkara biasa yaa . Harap maklum . Err , nasib badan lahhh dah jatuh cinta ngan Nazim ni . -.-"

Okey guys , mood tak berapa stabil sebab terbaca blog orang lain pasal BF I neyhh . Rasa macam frust lakk . Okey fine , Nazim ada reply kt fb dak tuh , but Nazim pernah reply komen I kat blog ye sendiri . HAHAHHA I lagikk superrbb dari dak tuhh annn . Huhuuu , K lahhh . Bye , jumpe di entry seterusnya . Muahhh xoxo .

kiddozoey


Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


3 comments:

yannalayola said...

ehehhe... tadi tgk citer dia berlakon... menantu tip top.. huhu.. mmg handsome....

anyway jom join heartbeat nak..
http://deazliyanish.blogspot.com/2011/01/racun.html

leh dpt duit gak macam nuffnang..

darla carolina said...

hahha , memang memang memang hensem . :)

reyhan;) said...

love him too :)
he really really awsome ! :)