Saturday, March 26, 2011

Contest Entry Air Mata

Ini adalah Sticky Post sehingga 26 Mac 2011 
Sila scroll ke bawah untuk entry terbaru 

ASSALAMUALAIKUM !

Hello viewers readers and bloggers ! Huhuhuuu . Lama gilakk I ta update beloggg annn . And now tetibe bila dah update , I buat contest lakk . Hahaha . So yang mana nak join tuh jom lahh join yeekkk . Cekidot bout this contest kat bawah neyhhhh .


APA CONTEST ENTRY AIR MATA NI ?
Okey guys , apa yang I maksudkan dengan contest entry air mata ni adalah u all yang mana nak join this contest , harus mengupdate dan mengepost satu entry tentang perkara yang boleh menitiskan air mata sekiranya dibaca . Cerita yang ditulis ditaip tidak dikhususkan labelnya . Maksudnya , tak kisahlah nak cerita tentang cinta ke , tragedi terburuk ke , kenangan pahit ke , igauan ngeri ke , asalkan ianya boleh menitiskan air mata . Alaaa , kira macam cerita yang sedih lebih kurang macam tu laaa . 

DAH FAHAM KE BELUM PASAL CONTEST NI ?
Hahaha . Kalau dah faham , apa lagikkk . Jom lahh join contest I ni . Heheheee .

SEGALA TERMA DAN SYARAT MENGENAI CONTEST
  1. anda diwajibkan memiliki blogspot / blogger sendiri untuk menyertai contest ini
  2. bagi memudahkan perkembangan mengenai contest ini diketahui , sila lah follow beloggg Darla ni yee 
  3. post satu entry tentang cerita yang mampu mengalirkan air mata apabila pembaca membaca entry anda dan tajuk entry tersebut perlu ada ayat ini >> "Contest Entry Air Mata"
  4. SATU entry sahaja tidak boleh lebih ! Panjang cerita anda adalah mengikut kesukaan kerelaan hati anda untuk menaip (tidak ada batas patah perkataan)
  5. tinggalkan link entry anda di kotak comment entry ini (entry ini sahaja) dan anda akan dimaklumkan sebaik sahaja link anda diterima
  6. letak sticky post (banner contest entry air mata) kat dalam entry anda dan jangan lupa letak kat side bar sekali (link kan terus ke belogg ini) 
  7. ilustrasi yang menarik turut dialu-alukan . Kepelbagaian cerita anda  (kekreatifan) boleh menjadi markah bonus.
  8. tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan anda dan mereka yang ditag WAJIB tahu tentang perihal tersebut
  9. tarikh akhir bagi penyertaan contest entry air mata adalah pada 26 MAC 2011
  10. segala penyertaan akan dinilai oleh para juri berdasarkan air mata yang mengalir 
HADIAH MISTERI MENANTI ANDA

SELAMAT MENCUBA DAN MENYERTAI CONTEST INI ! 


(: I nak TAG semua pengikut I yang comel comel belaka tuhhh :)

kiddozoey

Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


25 comments:

EZAN IDMA said...

http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html

join :) tq sudi jemput

juelee said...

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/02/contest-entri-air-mata-nak-join-klik.html

camne nak follow nie? takde button follow pun.. ;(

mamawana said...

Rasa cam nak join. Tapi dah lupa ler kesah2 airmata nih.... heeee.. yg airmata semua sama jer kesah2 pass away belaka. Camner ek?

darla carolina said...

mamawana
ta kesa pown cte sal pass away ke , still alive ke . sume nye bole . ta kesa pown .

juelee
klik kt side bar . ade tulis nak follow klik sini .

fyz said...

ahaksss . saya taktahu nak link to link ni . tapi yang pentingg saya mahu join, :)

darla carolina said...

join la awk . law tataw na link t tnye saya k :) mse tulis entry tuh , bole klik kt link . sng jep :)

juelee said...

dah follow dah

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

SALAM
LISA JOIN

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html

TQ:)

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta

id followers : my shaizhar blog contest

email : myshaizhar@gmail.com

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie dah join gak!jemput ziarah yer..TQ

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/contest-entry-airmata.html

ironmax said...

sye join gak..tp xcukup syarat, yg nak tag kwn 2...sye xde kwn lg pon..bley ark??
kt link nie..
http://akudandunia-ironmax.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html

ironmax said...

cane nak linkkan banner kt entri 2 kt link kamu ni?

eb ezrin2 said...

join yer
id:eb ezrin
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html
tq

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html

join

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html

join

id flow-nurulhezrina
email-nurulhezrina1983@yahoo.com.my

Yan said...

salam dear
dah siap...
harap diterima
http://www.mayaqarmyla.net/2011/02/contest-entry-air-mata.html

[ibuLUNAZAHRA] said...

nak join,

http://lunazahra.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html

..m@m@ T0meLL.. said...

join..

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/03/contest-entry-air-mata.html

shidot said...

http://belogcikshidot.blogspot.com/2011/03/contest-entry-air-mata.html

mimimemo said...

http://zoeykiddo.blogspot.com/2011/02/contest-entry-air-mata.html

thanx u 4 held it

~dYaHaHa~ said...

salam...amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/contest-entry-air-mata.html

tq

LYA m@m@ ASYA said...

join:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/03/contest-entry-air-mata.html

tq

Hafizullah said...

join

http://fyzsampoerna.blogspot.com/2011/03/hayati-dengan-rasa-simpati-dari-hati.html

Hafizullah said...

http://fyzsampoerna.blogspot.com/2011/03/hayati-dengan-rasa-simpati-dari-hati.html