Wednesday, April 4, 2012

K-POP AND ME CONTEST

INI ADALAH STICKY POST SEHINGGA 31 MAC 2012
Sila klik older post untuk melihat entry terbaru.
[UPDATE] 1/4/2012
ASSALAMUALAIKUM !
Annyeong haseyo
Hello my lovely viewers especially Whoopers.
K-POP AND ME CONTEST
 SEGALA TERMA DAN SYARAT MENGENAI CONTEST 
  1. Anda diwajibkan memiliki blogspot/blogger sendiri untuk menyertai contest ini
  2. Merupakan seorang k-poppers dan berstatus warganegara Malaysia ataupun penduduk tetap sahaja.
  3. Bagi memudahkan perkembangan mengenai contest ini diketahui, silalah follow blog Darla ni.
  4. Jangan lupa like facebook page yang ada di sidebar widget tu.
  5. Nombor 3 dengan 4 tu tak wajib pun tapi alangkah bahagianya jika anda lakukannya dengan penuh keikhlasan.
  6. Post satu entry dengan menggunakan tajuk "K-POP AND ME CONTEST"
  7. SATU entry sahaja tidak boleh lebih! Penyertaan yang lebih daripada satu tidak akan dikira.
  8. WAJIB meletakkan banner di atas dan SILA LINK ke entry ini.
  9. Tinggalkan link entry anda di kotak comment entry ini (entry ini sahaja) dan anda akan dimaklumkan sebaik sahaja link anda diterima.
  10. Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan anda dan mereka yang ditag WAJIB tahu mengenainya.
  11. Pastikan anda memberitahu dengan jelas di dalam entry, dari siapa anda mendapat tag mengenai contest. Kalau ianya direct dari blog ini, sila tinggalkan step ini.
  12. Anda digalakkan untuk membuat promosi mengenai contest ini atau dalam erti kata lain, sebarkan mengenai contest ini sebanyak yang anda mampu.
  13. Sekiranya penyertaan kurang daripada 25, contest akan dibatalkan atau dilanjutkan tempoh. Bergantung kepada tuan penganjur sendiri.
  14. Blogger yang mampu menarik penyertaan terbanyak akan memenangi hadiah tambahan sebagai tanda penghargaan.

 KANDUNGAN ENTRY 
  1. Upload sekurang-kurangnya satu gambar milik anda berkenaan dengan k-pop dan pastikan ianya benar-benar milik anda. Gambar yang berkenaan adalah seperti koleksi album, poster, k-pop goodies etc. Contoh gambar adalah seperti ini dan ini. Hanya sekadar contoh sahaja. Anda boleh jadi lebih kreatif daripada itu.
  2. Lengkapkan slogan berikut -
"Saya mula terjebak dengan dunia k-poppers....(tidak melebihi 100 patah perkataan)"
*Perkataan "saya" boleh diubah dengan kata ganti nama diri yang sesuai.

 PEMENANG 
Hanya SATU pemenang sahaja yang akan dipilih bagi memenangi hadiah di bawah.
1x Poster
2x Button
1x Tumbler
1x Face Mask
1x Wrist Band
1x Phone Strap
ATAU
PILIH SEBUAH ALBUM BERDASARKAN SENARAI ALBUM YANG AKAN DIBERI (pilihan album akan diberi pada hari pengumuman pemenang)
PENYUMBANG PESERTA TERBANYAK AKAN MENERIMA HADIAH TAMBAHAN SEBAGAI TANDA PENGHARGAAN
Sebarang pertanyaan hanya akan dilayan melalui twitter @darla_carolina sahaja.
*sebab jarang buka cbox. 
Baca entry >ini< untuk keterangan lanjut mengenai gambar yang patut di upload.
Kepada mereka yang telah pun submit link entry, anda masih boleh edit kandungan entry itu selagi penyertaan masih dibuka. Penyertaan anda akan dinilai hanya selepas penyertaan ditutup. Sebarang pindaan yang dilakukan terhadap entry anda adalah dibenarkan selagi ianya masih tertakluk pada terma dan syarat.
 TARIKH TUTUP PENYERTAAN PADA 31 MAC 2012  
 DIPANJANGKAN TEMPOH SEHINGGA 4 APRIL 2012 

kiddozoey


Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


30 comments:

Nurhafzhan E.L.F said...

Nah! nak join!

http://stupidity-zone.blogspot.com/2012/02/k-pop-and-me-contest.html

Pick me. pick me. LOL ><

atiera thaza said...

join jugak!!:D

http://thaza-kpop-freak.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html

cam ni ke???haha ok erk..^^

Aida Maisarah said...

Join!
http://storymyaq.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html

Eyla Elarine said...

join contest prims ><

http://eylaelarinediary.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html

p/s : want it badly

Syazie Alee said...

hello Unnieee ;3 baru jer dapat baca post unnie yg nih , kalau syazie ada masa syazie akn buat , tapi tak cukup masa skrg sejak keje , really wanna join this though~ T.T

Woo Hyunnies said...

Unnie , saya join jugak ^^

http://yukihana-gk.blogspot.com/2012/02/k-pop-and-me-contest_11.html

Myungmyungie said...

Im joining it too ^^

http://domokungurl.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html

Eunhae @ Miera said...

http://eunhaemierasweet.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html
unniee!!! najun dah join ^^

FatinKpopLover said...

yayy..JOIN !

http://fatinkpoplover.blogspot.com/2012/02/k-pop-and-me-contest.html

FatinKpopLover said...

hehe..da ubah. skung boleh view x?

owh, tntg tag tu masih dlm usaha mencari org. :)

Ieyra Ghani said...

saye join sis (!) excited nie sampaikn buat entry jam 1pg..hehe

http://supershineestarss501.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html

FatinKpopLover said...

hi sis. dtg kunjung lagi. sorie baru post gmbr cuz harini saya baru balik umh. brg2 sume kat umh. hik2. jemput

http://fatinkpoplover.blogspot.com/2012/02/k-pop-and-me-contest.html

Ieyra Ghani said...

sis :)))) saye editt entry aritu ... bc mehh ..

http://supershineestarss501.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html

사랑 said...

Nak join

http://myoneandonlyone.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html

Tyka 최민호™ said...

http://www.tykalife.co.cc/2012/03/k-pop-and-me-contest.html joined :)

Nurul Husna Kim said...

Dah join :)

http://bebelsitesaya.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html

Nurul Husna Kim said...

Dah tag dah :)

Nabihah-N said...

Siap, teehee >////<

http://primadonna-biha.blogspot.com/2012/03/k-pop-and-me-contest.html

Nurul Atiqah said...

saya join :)

http://tqaredocean.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html

Atin Tory said...

atin nk join

http://fatinhalid.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html

Nabihah-N said...

okay ini yang yg dh edit. sorry k unnie :)

http://primadonna-biha.blogspot.com/2012/03/k-pop-and-me-contest.html

Nur Raihan said...

Join :)

http://nuraihanmalik.blogspot.com/2012/03/k-pop-and-me-contest.html

Anis Marina said...

I joined :D

http://anismaryna.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html

♥ wanybohari ♥ said...

Unnie ! Wanna join too ! here

http://wanibohari.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html

♥ wanybohari ♥ said...

Joinjugakk! Nah

http://wanibohari.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html

♥ cik puan hongki ♥ said...

unnie !! demi u i join jugakkkk :))
weee. i nak menang unnie. HAHA.

http://gyurilovehongki.blogspot.com/2012/03/k-pop-and-me-contest.html

syaz_haegi said...

nak join!!!ngee~unnie!!pick me!!pick me!!


http://syalynaaj95.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html

anishiya にズき said...

POST IT ALREADY !
http://zurfarahanis.blogspot.com/2012/03/k-pop-and-me-contest.html
Please GOD ! I want to win this one !

Shakila Shuhairy said...

unnie, saye join :) http://leadertaengoos.blogspot.com/2012/04/k-pop-and-me-contest.html

Lina Jaejoong/Nor Azlina said...

unnie,lina join contest ni ^o^ http://nynalynaworld.blogspot.com/2012/04/k-pop-and-me-contest.html