Sunday, April 1, 2012

ANNOUNCEMENT | K-POP AND ME CONTESTANT LIST


ASSALAMUALAIKUM !
Annyeong haseyo.
Hello my lovely viewers.
 ATTENTION TO ALL CONTESTANT! 
Berdasarkan segala terma dan syarat, telah dinyatakan bahawa contest ini memerlukan 25 penyertaan tetapi dengan dukacitanya ingin dimaklumkan bahawa penyertaan masih belum mencukupi. Kurang empat je lagi. Rules is rules. I was thinking whether to stick with my rules or not. After asked for my online friends opinion, diorang suruh I extend contest ni sehingga genap 25 penyertaan ataupun untuk beberapa hari lagi. But I tak sure kalau I extend untuk tiga hari, ada ke tidak lagi empat penyertaan untuk menggenapkan jumlah 25 tu. Then kalau I nak extend sampai penyertaan genap 25, belum tentu lagi sampai hujung minggu ni akan genap 25. 
So, I had decide this thing to extend the contest for another 3 days. Maksudnya, I akan re-open contest ni for those yang tak submit link entry or mereka yang nak masuk contest ni. Day for closing date is this coming Wednesday, April 4. Kalau this Wednesday pun still tak genap \sadisnya kisah ni/ 25 lagi, I akan close then decide winner untuk contest. I have so many other things to do. Malas nak tangguh lama-lama lagi dah contest ni.
And I have another good news for you. It is about the prize. Okay, tak semua orang berminat untuk memiliki goodies yang I offer untuk hadiah tu kan. So I decide untuk bagi pilihan kepada pemenang. You may choose either those goodies set \yang I senaraikan tu la/ or you may choose one of idol's album \based on my list only/ but album tu without poster la ya. 
I already edit the entry for prizes and for those who are interested to participate in this contest, just clik >here< for further details. Imma still stick with my decision to give out for only SATU pemenang sahaja.  \LOL Bahasa ROJAK/ Tapi yang hadiah tambahan tu tetap akan diberi. That's mean akan ada dua pemenang la. Satu based on entry and the other one for those yang namanya terbanyak disebutkan dalam entry contestant lain. Okay now I want to list out the 21 contestant that already submit their entry link at me. Tell me if your entry was not listed here because I only put the link that submit on my comment box. Or maybe I ada terlepas pandang.
  1. http://stupidity-zone.blogspot.com/2012/02/k-pop-and-me-contest.html 
  2. http://thaza-kpop-freak.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html
  3. http://storymyaq.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html
  4. http://eylaelarinediary.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html
  5. http://yukihana-gk.blogspot.com/2012/02/k-pop-and-me-contest_11.html
  6. http://domokungurl.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html
  7. http://eunhaemierasweet.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html
  8. http://fatinkpoplover.blogspot.com/2012/02/k-pop-and-me-contest.html
  9. http://supershineestarss501.blogspot.com/2012/02/kpop-and-me-contest.html
  10. http://myoneandonlyone.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html
  11. http://www.tykalife.co.cc/2012/03/k-pop-and-me-contest.html
  12. http://bebelsitesaya.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html
  13. http://primadonna-biha.blogspot.com/2012/03/k-pop-and-me-contest.html
  14. http://tqaredocean.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html
  15. http://fatinhalid.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html
  16. http://nuraihanmalik.blogspot.com/2012/03/k-pop-and-me-contest.html
  17. http://anismaryna.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html
  18. http://wanibohari.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html
  19. http://gyurilovehongki.blogspot.com/2012/03/k-pop-and-me-contest.html
  20. http://syalynaaj95.blogspot.com/2012/03/kpop-and-me-contest.html
  21. http://zurfarahanis.blogspot.com/2012/03/k-pop-and-me-contest.html
  22. http://leadertaengoos.blogspot.com/2012/04/k-pop-and-me-contest.html [newly added]
I just need another four to make it 25. Hurry up! Send your entry's link right away after this! Your entry will be judged on start after the closing date. Ada yang tanya I, macam mana nak menang contest ni. Okay, actually it's depends on your luck and how creative are you. Bukannya entry yang paling banyak gambar goodies k-pop semestinya jadi pemenang. If you're thinking like that, YOU ARE ABSOLUTELY WRONG! I akan pilih sendiri lima entry terbaik berdasarkan slogan dan gambar. First thing yang I tengok is that slogan. Then barulah gambar tu. Just macam markah tambahan je la kot. Dari lima entry terbaik tu, satu entry sahaja yang akan jadi pemenang berdasarkan markah juri. But hanya entry yang mengikuti segala terma dan syarat sahaja yang layak memenangi hadiah tersebut. Tak susah pun kan. Macam yang I cakap, it is all about your luck. If you're lucky enough, you'll win this contest. So, good luck then. I akan announce pemenang on this 7th April. Be alert kay guys.
See you guys next entry ByeBye 
Waiting for Ignition, Music Essay, Painkiller and Alive albums arrived *o*
kiddozoey 

Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


2 comments:

Tyka 최민호™ said...

checked ! mine's theree . goodluck in finding the winner unnie ^^ semua best je , terancam jugak nih lewls

darla carolina said...

@Tyka - HAHAH :D taw tape. dats why unnie decide na pakai judges. kira korg mmerlukan luck untuk menang :D