Thursday, December 22, 2011

Announcement | One-Shot Fan Fiction & WPS

ASSALAMUALAIKUM !
Hello my lovely babes and dudes :)
 ANNOUNCEMENT  
Wahai semua penduduk Blogger, dengar sini ketua kampung nak announce something >< Hehehe. Actually I just nak inform yang fan fiction for one-shot tu dah siap and dah publish dah pun. Ceritanya berunsur comedy.  Kalau nak baca, boleh la klik >sini< Tak tahu la best ke tak because this is my first time writing on comedy story. Hope you'll like it. And like always, cerita tu in Malay. 
Haaa, another one announcement. Kan I ada inform earlier about Whoopers Poster Shop (WPS) kat post sebelum sebelum ni kan. We all ada buat rules baru. Check it out first properly before make an order. But please, do order using form provided for those who having AsianFanFics account. Yang tak ada boleh request via e-mail. Jangan nak semakkan kotak jerit I pula. Sebarang order yang dibuat selain di e-mail ataupun di WPS tu tidak akan dilayan.
Terima Kasih Daun Keladi.
By the way, ini salah satu hasil kerja untuk requester. This one is by me. Actually requester buat cerita genre comedy romance. But I tak tahu nak letak unsur comedy tu macam mana. Tak reti nak mix comedy dengan romance la. Aaaaaaaa~ I had done my best for it.
Till then ByeBye

kiddozoey

Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


1 comment:

girang [dot] taemin said...

blog awk cantik la. bole x buat kan sy template + header? lau bole mcj me, 0179239342. brape RM?

btw, sy amik banner cite Call Me Oppa as my header. :)