Sunday, August 21, 2011

30 Days K-POP Challenges | Day 15

ASSALAMUALAIKUM !

Annyeong haseyo :)
Hello my lovely babes and dudes .

Day 15: A k-pop song that reminds you of someone you miss

 You Wouldn't Answer My Call - 2AM 



Lagu ni sangat sangat sangat la dramatik . Sedih woo . Someone that I really miss is Rasidan . My first love . Cewahh first love gitu kan . It was a sad story . Our story also sad :'(  Kalau I dapat peluang macam Seulong , I mungkin akan cuba elak kejadian tu berlaku . Tapi Allah lebih menyayangi dia dari I . So redha je dengan kehendak Ilahi . Dah 4 tahun dia tinggalkan I . Kalaulah diberi peluang , sekali pun cukup untuk I jumpa dia . OMG sedih ni haa sambil taip . Dah bergenang dah . But I really miss him . Nobody can replace his place inside my heart . We all kawan lama sangat agaknya , sebab tu pemergian dia membawa kesan dekat I . Since 2004 until he passed away (2007) Raya dah dekat dah , makin rindu la I dekat dia . Tak apa , ini namanya suratan takdir . Mampu mendoakan yang terbaik je untuk dia . You all tolong doa sama boleh . Terima kasih daun keladi .

Al-fatihah 

" Ayang , orang rindu sangat dekat dia . Malam ni datang jenguk orang dalam mimpi ya . Love you till my last breath . Nanti raya orang datang melawat dia pula okay sayang "

Incik Ayep , jangan terasa hati pula baca entry ni . Setiap orang ada kenangan sendiri kan :) Thanks for your understanding ♥ Sayang awak ketat-ketat .


See you guys next entry ByeBye ♥

p/s - Tiba-tiba update entry sedih . Rasa nak menangis pula T_T
kiddozoey

Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


2 comments:

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

om0oo..unnie jgn nanges ^^
al-Fatihah buat arwah :]

darla carolina said...

tade lhaaa . da oke da pown . biase lha sedih tuh tiap kali teringat kann arwah . terima kasih my dear :)