Sunday, August 7, 2011

K-POP Tag ♥ | Let's JOIN it

ASSALAMUALAIKUM !

Hello peeps . K-Pop entry again . 
I tagged this issue from Nerd Cullen and got excited to make this as an entry .


1. List top 5 k-pop band korang.
FT Island ♥
CN BLUE
Big Bang
BEAST
Super Junior

2. Sape ultimate bias korang kat band no.1?
 ♥ CHOI JONG HOON ♥


3. Lagu favorite korang kat band no.3
Tonight (!) awesome cool superb muahh :D

4. Nampyeon korang kat band no. 2
♥ Jung Yong Hwa ♥


5. Kenapa korang minat band no.5?
sebab dance mereka cool + superb

6. Lagu paling best yang korang dengar dari band no.4
Mystery ♥ sangat best ! 

7. Member yang paling korang nak jumpa dalam band no.1
All of them ♥ Prims always love FT-I :)


8. Best MV choreography oleh band no.3
HAHA not sure la pula . 
Big Bang tak dance sangat pun but kalau tengok live concert punya ,
Last Farewell best !
nampak cute la masing-masing .


9. Hadiah yang korang nak bagi kat bias korang dalam band no.2
video clip full lagu CNBLUE yang I nyanyi sendiri :D
kira puas hati la kalau mereka tu dapat tengok plus dengar I nyanyi 
HEHHEEHE

10. Member band no.3 yang hampir sama dengan ciri-ciri idaman korang.
♥ Choi Seung Hyun ♥
And he really have it (!)
Lagi-lagi suara dia yang so MAN gila tu .


11. Ucapan untuk band no.4
B2TY always love B2ST (!) 
Keep it up and your FICTION and FACT are absolutely awesome ♥

TAG untuk you all 
Lola carolina
and all of my KPOP Lovers followers

Okay jom layan MV Oh Yeah by MBLAQ sebagai penutup tirai :D
See you guys next entry okay :) Till then ♥ ByeBye .

kiddozoey

Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


2 comments:

QEEYA NAMSTAR :) said...

hye, nak copy post nih boleh? :) but jawapan lain laa haha~

darla carolina said...

@QEEYA NAMSTAR - bolehh jepp . tapi I disable highlight. bole ke you na copy . errr you kne salin soalan tuh one by one la jwbnye .___.