Friday, August 12, 2011

Cerita Dongeng K-POP #1 | Chocoball Scene

ASSALAMUALAIKUM !

Annyeong :)
Hello my lovely babes and dudes !

Kali ni I nak karang sikit cerita dongeng bersempena dengan lagu Mr Simple yang tengah meletup satu Asia sekarang ni .

Di suatu tempat di daerah Seoul  , belakang pentas sesudah program televisyen berakhir .


"Nampaknya sambutan lagu Mr Simple begitu tak disangka ya Hee Chul hyung . Tahniah la sebab menang Music Bank hari ini . Daebak ! " - Jong Hoon
"Alah , Jong Hoon ! Kita pun ada buat comeback juga . Bukan Super Junior saja . " - Hongki
"Hongki yaa ~ jangan la nak kecil hati sebab ni . Tapi dah memang terbukti  Super Junior lagi mantap bukan . kekekee ~" - Hee Chul
"Hee Chul hyung yaaaa ~ " - Jong Hoon + Hongki

Segala cerita tiada kena-mengena antara yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia :)

Till then ByeBye ♥

kiddozoey

Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


4 comments:

lola carolina said...

hahah memandai je ! :D hongki jelous tuh hohoho !

darla carolina said...

wakakaka :DD jeles sikit dho . aq neyh ha yg jeles byk :D ngeee

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

kekeke..
just nice ^^

darla carolina said...

heee thanks :)