Sunday, November 13, 2011

Untitled Entry | Random List

ASSALAMUALAIKUM !
Hello my handsome dudes and pretties babes :)
Lama dah I tak membebel macam sebelum-sebelum ni. Ikutkan hati memang melambak benda nak cakap. Tapi tiap kali nak taip entry je, mulalah rasa malas la letih la lapar la -.- Okay yang lapar tu tak ada kaitan. Sejak dua menjak ni I check stats blog I yang sedikit sakai ni. Overall boleh la nak cakap yang viewers local dah kurang sikit. Pffffttt ! Ni sebab I banyak buat entry in English agaknya lately ni. 
Lantaklah I nak buat entry in English ke Chinese ke Japanese ke Korean ke apa ke kan. Ehh sabar sabar. Respect readers, viewers and followers. Sorry guys cuma I dah tak tahan kena sound dengan Cik Anon. Dah la spam kotak komen I pastu ada hati jerit dekat shoutbox I. Hey haters, I think I know who you are. Cukup-cukuplah membenci orang. Kau buat aku punya traffic menaik dhoo kalau kau view aku punya blog ni. Aku tak rugi apa pun. 

 OKAY ABAIKAN INTRO ITU 
Actually bukan tu yang I nak bebel. 
Anggap je tu introduction entry kali ni. 
I yang nak bebel, diorang ni bukan main suka lagi ><
Random #1
Final exam paper I tinggal lagi satu. 18 haribulan ni. Omagaadd! Excitednyaaaaa biarlah cepat habis. I dah tak sabar nak balik Jay to the Bee >< Nak berjimba bagai dengan blood sucker. Woohooo! Hoi Pyan Hoi Iss! Tunggu aku balik sabtu ni! Lepak sama-sama. By the way si Pyan suruh I cerita lebih-lebih sikit pasal dia kat sini. Errr, for what? Kau ingat blog cikai aku ni untuk promote kau ke deng? Hahaha. Seriously dia ni my lovely son -.- kenapa mesti anak? Sebab kalau tak anggap dia anak, takkan nak anggap dia LELAKI pula. *Arghhh aku dah mula mengarut. Weyh Pyan, nanti aku balik kita lepak kat Wan Burger. Dia kata dia rindu aku sobbss sobbss terharu dhoo dia cakap rindu kat aku. Rasa macam banyak je I cakap pasal si Pyan ni. Okay move to next topic.

Random #2
Tadi pagi I pergi exam basah lencun -.- Hujan lebat macam errr ada orang simbah air dari atas langit. Lepas tu kat exam hall sejuk macam duduk dalam freezer. Perghh just imagine baju basah+hawa dingin = BEKU. Even I ni banyak lemak nak mengcover kesejukan tu, still tak tahan wokk sejuk. Gila kau tiga jam kot I duduk kat dalam tu. Ingat nak keluar awal, tapi err err errr macam tak confident. Business Law weyh! Bukan boleh main-main. Shit susah paper undang-undang. Tapi disebabkan carry marks I dah 50++ senang sikit hati jawab paper tadi sebab confirm lulus punya.

Random #3
Okay ni cerita semalam. Fan fiction versi one-shot I dah pun diterbitkan *eceh terbit* semalam seperti mana yang dijanjikan. Watak-wataknya macam biasalah, always my treasure :) Yang dah baca tu, thanks a lot. I really appreciate it. Maybe next time I akan create another fan fiction one-shot version. If God willing me to do so. InsyaAllah :) And yang mana tak baca dan teringin nak membacanya, boleh la klik >sini< untuk menghayati cerita rekaan tu. Once again, thanks a lot lot lot lot. Ikutkan hati I, kalau nak cerita pasal penghargaan ni memang boleh jadi satu entry. Hahaha okay enough. Next topic please.

Random #4
Pasal fan fiction lagi. Yang Cinta Dua Dunia tu. Okay yang mana baca mesti tahu pasal ni. I belum terdaya nak update next chapter *padahal malas* tapi story line memang dah siap cantik punya tersusun rapi -.- Errr maybe I akan skip banyak scene untuk cepatkan cerita tu jadi 2011. Huhh sekarang baru kat Disember 2008. Banyak lagi nak kena story untuk sampai 2011. Cehh cerita banyak-banyak pun macamlah ada yang nak baca. Nasib ada pembaca setia macam si Lola Carolina tu \weyh setia ke kau?/ yang semangat call tanya apa jadi seterusnya. Terharu I dapat loyal readers macam tu. Dia siap pesan lagi suruh update banyak-banyak terus cepat-cepat *ayat apa ni* sebab dia jarang online. Err peduli apa aku kau jarang online ke tak :D Hahahaa *jokes* Kalau ada yang teringin nak baca, klik kat menu bar tu ya. Ada tulis FanFic tu belah atas kanan sekali di bawah header yang terpampang my Hoonie Honey ♥ Nak mudah klik je kat >sini<

Lmao I love how the more dramas I watch, the more I’m able to properly identify the douchebags from other dramas.
Hong Ki pun angguk haa suruh you all pergi layan FF tu :D
Random #5
Lagi berapa hari je lagi I kat Alor Setar ni sebelum balik bercuti. Erghh jeloss gila I dengan classmate yang dah balik. Dia last paper semalam. Pfftt! Baliklah kau! Next Friday aku pun mampu balik la! Okay just let him be. Banyak benda nak kena buat sebelum balik. Huwaaarghhh \bunyi beruang/ nak kena kemas bilik yang bersepah dengan buku, kertas, nota bagai. Ehh DVD pun bertaburan -.- Apa nak jadi ni Zurliana. Baju pun sebakul penuh tak berbasuh. Esok kena basuh sebelum matahari tenggelam *wajib* Memang nak kena buat list-to-do ni. Ehh magazines lagi. Haiyoo, Epop bersepah. Nak bawa balik JB semua \banyak dan berat/ Poster-poster lagi nak kena simpan. Arghh macam orang nak pindah pula. Padahal balik cuti sebulan je pun. Peduli apa, benda tu wajib bawa pergi mana-mana. Lama tu sebulan. Boleh gila kalau tak tengok poster tu semua. Good Luck for myself. Semoga berjaya buat semua tu. Ohemmgee! \pandang kiri kanan/ *speechless*

Random #6
Beli DVD Korean movie banyak-banyak tapi tak habis-habis lagi tengok -.- Cuti nanti nak habiskan tengok Mrs. Town dengan Fugitive Plan B. For now nak habiskan City Hunter. Entah berapa lama tengok entah, tak habis-habis juga lagi. Cerita tu yang merangkak ke I yang merangkak? Ingat nak buat review untuk drama tapi nak update entry pun macam bermalas-malasan sekarang. Apa cerita kan -.- Last review pun pasal My Princess kalau tak salah. Eh My Princess ke Lie To Me? Arghh entry sendiri pun tak ingat. Teruk betul budak ni.

Random #7
You know what? Okay you don't know. My 30 Days FT Island's Challenges almost done. Jyeaaahh! Padahal dah start berbulan-bulan. Orang lain buat sebulan dah habis, I ni entah bila nak habis. Bukan apa, kalau update hari-hari nanti rasa rindu pula tak tahu nak update apa pasal diorang tu *alasan* kan kan kan. Sekarang dah sampai hari ke 21 *kot* :D Tinggal seminggu lebih lagi habis la. Dah tak tahu nak spam FT Island pasal apa pula lepas tu. Tak apa, nanti birthday Jae Jin bulan 12 boleh buat bulan Jae Jin. LOL :D Kalau Minari Day boleh ada, takkan Jae Jin Month tak boleh. Tak pun week dah cukup dah. Erghh makin banyak I merapu.
Erkk gambar ni tak ada kaitan -.-
Random #8
Lately ni I asyik duduk melepak je dekat K-Pop Blogger. Sumpah nanti masa cuti sem mesti I akan rindu diorang. Arghhh sebabnya? Hurmm biasalah. Nama pun cuti memang tak lekat rumah. Kalau malam-malam mesti I akan melepak berjimba bagai dengan Pyan Iss semua. Macam mana nak online malam-malam buta cemgini. Online pakai phone sambil melepak kat luar tak boleh ke? Pfft! Tak suka online pakai phone la. It's really suck! Aaaaaaaaaaa~ Seriously gonna miss you guys. Nana, Jojo, Fyra, Aina, Dhilah, Seri, Lily, Wana, Thaza, Syahfain, Syeka, Lina, Wany, Fida, Apis, Aiman, Arina, Dayah dan semua-semua laaa. Nama tu je yang muncul sekarang dalam otak I ni. Sorry kalau tak disenaraikan, otak ni tak mampu nak ingat semua nama serentak. Seriously, you guys memang best! Nanti kalau eden tak online, jangan tercari-cari. Jangan nak rindu-rindu sangat nanti sakit pula *ayat poyo* Kalau tak nampak eden online tu, roger-roger la kat my phone. Tu pun kalau korang teringin la nak tengok unnie online *ayat pasrah* I Love You muahh muahh :*
Erkk asal I letak GIF ni -.- 
Cukuplah tu kan. Gila banyak kau sampai lapan benda nak cakap. Kalau pecah-pecahkan mahu jadi lapan entry paling sikit pun ni. Ni pun rasa nak membebel lagi. Erghhh bukan boleh kalau dah start menaip. Fuhh~
Laki I layan peminat tak pernah penat, so I tak boleh penat spam dia banyak-banyak
See you guys next entry ByeBye ♥
Ohhh I really miss this song >< 
kiddozoey

Don't Be a Silent Reader Because You Have an Identity


4 comments:

Nana L.Joe said...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
i will miss youuuu
tak pe . tglkn jonghoon kat sini, boleh ubat rindu //ayat alien

darla carolina said...

@nana L.Joe - erkkk Jonghoon mmg sentiasa melekat kt sini . dy takan lari tempat laen . HAHA

anishiya にズき said...

jarang onl sbb pekse hari tuh . skrg dah habes skolahh yeahh . ade suju anyway woohooo daebak <3 kehkehkeh :D

darla carolina said...

@anishiya - yolhaa tuhh . aq belom abes exam sheet -..- suju tuh bukan utk kaw HAHAHA